Dagens...

Dagens frukost: Ett stort glas hallon och banansmoothie i handen hastandes hem till Sara i huset bredvid och sedan vidare till bussen
Dagens klädsel: Svarta Whyredjeans, gult ribbat linne, Blackebergshoodie, DonnDonnastövlar, parkas, egenhändigt stickad mössa och vantar som mormor stickat
Dagens godis: Några kakor till en kopp the
Dagens dryck: Vatten
Dagens längtan: Höglekardalen i helgen och Val d'Isère vecka nio. Skidåkning, festande, skidåkning och festande. 
Dagens låt: The Knife - Marble House
Dagens plagg: Ett par svarta skinnstövlar på Mixage som var på rea. Hög konformad klack, en centimeters platå, knähöga, tajta och med övervikt kant högst upp som kan fällas upp till over knee. Väldigt extra vaganta och skitsnygga! (Dessa bleknar i jämförelse)
Dagens avundsjuka: Carl Johan som fick gå på Grammisgalan
Dagens sämsta: ..Bad hairday!
Dagens bästa: Jag tog mig i kragen och köpte gymkort! (Beach 2007! haha)

Stök

Söndagen dedikeras till städning och ommöblering av rummet (delvis för att få plats med en till garderob). Nu står inget där det stod förut. Jag kanske borde googla fram någon Feng Shui sida och kolla att all energi och alla väderstreck står rätt till. haha. Jag måste fly kaoset en stund, det är verkligen prylar överallt, frustrerande!



silentshout



Avi i brevlådan?

Jag väntar förväntansfullt på att dessa saker ska komma hem till mig:

Junk Food - Women\'s Little Miss Late (Orange)EP2533 - Vintage Thin Plastic Aviators

Blus/Tunika från Whyred       
Junk Food t-shirt                
Aviator solisar från 80's purple


80's Purple

80's Purple kandiderar helt klart till att bli en ny webbshop favorit hos mig. Jag har ännu inte hunnit spana in hela deras utbud men hittills är det Junk Food t-shirtar och solisar från deras Vintage Collection som lockar. Och det bästa av allt, de fraktar till Sverige för $10! Hur ska det gå för mig och mina semesterpengar? Nu ska jag laga mat åt en hungrig tennissyster. Ciao!



Vintage Collection - \"Rock\" Plastic Aviator Sunglasses 2441EP2533 - Vintage Thin Plastic AviatorsVintage Collection - \'Jackie\' Vintage Oversized Sunglasses 2384
Junk Food - Women's Little Miss Late (Orange)Junk Food - Aerosmith Tour 1987 (Sugar)


Bilder ifrån http://www.80spurple.com

Skidabstinens!

Jag har inga som hellst ord för det här. Hur fungerar hon? Det är förskräckligt.

Något som däremot inte är försräckligt utan snarare helt underbart är den här bilden som jag hittade:

Serre Chevalier 06
Josefine, Lillen och jag, Serre Chevalier 2006

Little Misses Rosy Cheeks på Drottningholm

Nu i eftermiddags åkte jag, Josefine och Sandra längdskidor på Drottningholm. Det var jättefint väder och massor med snö, kallt men härligt. Innan och efter skidturen var vi hemma hos Malin som bor i Kanton och drack choklad och myste, pratade om alpernaresan och allt möjligt. Bland annat pratade vi om "Little Miss" t-shirtsen från Junk Food. Sandra har en röd med "Little Miss Stubborn". Jag vill också ha en! På Urban Outfitters kostar de 400kr vilket är ordentligt överprisat, det finns billigare på internet. Frågan är bara vilket tryck jag ska välja, alla är så söta!  Little Miss Chatterbox  eller Little Miss Bossy skulle passa bra in på min personlighet enligt Karin, men kanske skulle den här passa allra bäst, haha.


Baugetteätande i en vecka i Val d'Isère? So what!

Skidresan till Höglekardalen med friluftslivskursen den första februari och den efterkommande till Val d'Isère på sportlovet är inte lika avlägsen längre utan nästan här. Jag längtar jättemycket, speciellt efter Val d'Isère resan! 

Inte nog med att jag inte alls har mycket att göra i skolan, att jag har världens skönaste schema den här terminen och att jag inte alls är pank (inför skidresorna) som jag trodde att jag skulle vara, jag köpte en helt underbar skinnjacka idag! Så bra gick det att hålla resekassan orörd. Men äsch, de kommande oinräknade studiebidragen kan få täcka för min lilla impulsinhandling. Men är det inte en bra investering inför våren och sommaren så säg? Jag tänker mig den över en kort sommarklänning och solbrännd hy eller över en t-shirt och korta shorts eller en kjol. Åh!


Chockbra!

Varje gång jag ser det här så ryser jag. Wow! Vilken tjej, vilken talang! Jag hoppas bara att hon inte blir som alla andra barnstjärnor med mycket pengar och uppmärksamhet, det vill säga: försupen, droganvändande, anorektisk och urspårad. But wathever happens, hon är verkligen chockerande bra och vann hela tävlingen och ett pris på 1 miljon dollar. Respekt! 


Tisdag med mycket att göra

Julen var som vilken vanlig, trevlig hemma-med-släkten-jul som hellst. Inget mer sagt om den, den var helt enkelt så trygg och familjemysig som det bara går. Jag fick en hel del fina klappar och förståss en hel del god mat. Nyårslöfte: En hel del träning. Appro på det, jag har blivit lovad (har jag för mig) ett gymkort på SATS av mina föräldrar. Jag ska se över det, ta tag i det, ta mig dit och svettas fram hälsan själv. Där med basta!  

  Nyår blev ganska blött.. Kort sammanfattat: Pelle lagade en (förlåt men, förvånandsvärt) god middag, det skålades, det skålades lite mera, klockan slog tolv och vi var i goda vänners lag, alla var glada, vi tittade på fyrverkerier, det skålades lite mer och jag och Olle skrattade oavbrutet i flera minuter åt något som jag inte minns.
 
  Linn ringde nyss, hon är hemma från Thailand, åh, jag saknar henne!

En sak till bara. En av klänningarna som jag skulle sy, ullklänningen, blev klar för en vecka sedan. Jag är jättenöjd med den och igår fick jag komplimanger för den och beröm när jag berättade att jag sytt den själv, nice!

Här är den:





 


RSS 2.0