Sjukt trist att vara sjuk

Nattens dröm: Det var jag och Chris Martin, mer säger jag inte, haha
Dagens frukost: Äggröra, avocado, tomat. Vatten
Dagens klädsel: Morgonrock och tofflor
Dagens godis: hallonbåtar och lakritsbåtar som jag fick av gulliga Tim igår
Dagens dryck: Kopiösa mängder tranbärsjuice och vatten
Dagens längtan: Längtar ut i solen..
Dagens låt: Glory days to come - Johnossi
Dagens plagg: Morgonrock
Dagens avundsjuka: De som inte har lika kopiöst mycket att göra som jag har
Dagens sämsta: Jag är sjuk för 10:e gången den här terminen, det suger!
Dagens bästa: Att det är vår och att byggarbetarna i min källare trallar glatt och skrattar. Synd att jag inte förstår polska, de verkar ha kul.


Vilket otroligt oglammigt inlägg det här blev, förlåt mig för det.
uuh, nä nu ska jag gå och gräva ner mig..

image27

Printemps!

Åh, det våriga, härliga vädret får mig på jättebra humör! Jag hoppas att det är lika fint väder ute på havet och över Baltikum där Sp3a (även kallade Spetta) befinner sig just nu på Tallinnkryssning. Jag läste en shoppingguide för Tallinn någon gång i en tidning eller nått och lärde mig att det är jättebilligt där, en tårtbit med en kopp kaffe kostar bara ca 14kr (det enda exemplet jag minns). Nattetid kan jag tänka mig att de är de snyggaste/hunkigaste fräschingarna ombord på båten, sådana billiga kryssningar tenderar att vara fyllda med småalkoholiserade, rökande, medelålders loosers. Ofräscha i alla kategorier. Sedan får vi inte glömma alla fattiga och/eller snåla Pensionärer som hasar omkring överallt.
  Jag var i Riga i somras och där fanns det ohälsosamt billig sprit, det kan jag lova. Jag kan tänka mig att det är likadant i Tallinn och att mina vänner inte tvekar en sekund att fylla barskåpet med lite droppar från andra sidan den stora pölen.

Vår/Sommar 07
  1. De här shortsen från Top Shop är grymt snygga!
  2. Basic linnen är det mest använda jag har i min garderob. Randigt är snyggt, de här från Ellos är riktiga fynd!
  3. I sommar ska jag klippa av ett par jeans så att de blir lika snygga som Kate Moss
  4. Snygg bikini i precis min smak
  5. Jag älskar tunikor! Den här är underbar och billig från La Redoute
  6. I sommar och vår kommer jag att gå så stadigt det går i de här!


Jag vill ha rosa

image26
Jag som alltid avfärdat rosa har nu börjat tycka om färgen, men bara om den är knalligt chockrosa eller gammalrosa och inte tar över helt så att det blir sockersött eller bimbosmaklöst.
Jag tycker att rosa blir snyggast kombinerat med dova, mörka färger eller alla sorters grå där det får sticka ut och lysa upp som accessoar, enstaka plagg eller som inslag i mönster. Ofta är rosa accessoarer och kläder aldeles för söta för min smak om de inte kombineras med något lite tuffare som bryter av, typ en skinnjacka eller något annat mera "vuxet" plagg.

Hanky Panky-trosor, Clean perfume, Klocka från Nixon, Scarf från Hermés


Våren 2007

Den här våren kommer att kännas i plånboken. Studenten kostar muchos pesetas!

Förutom studentmössan kommer jag att ha på mig:

Jeans/byxor: Smala jeans med hög midja, korta shorts
Klänningar: Tunikor, a-linjeformat, axelbandslöst (Studentklänning!)
Kjolar: Vida kjolar, höga kjolar.
Jackor: Skinnjacka
Skor: Klumpig sula, platåsulan från i höstas, högklackat, tygskor
Koftor/tröjor: enkla koftor/cardigans samt stickade pullovers
Väskor: Stora och rymliga, enkla. Kuvert till fest
Blusar & Toppar: Vita ribbade baslinnen, otajta t-shirts, alla möjliga blommiga och våriga toppar
Huvudbonad: Stråhatt eller turbanhårband
Smycken: Huvudsakligen Armband!
Övrigt: Solglasögon, aviatormodell och Jackie O-modell 
Färger: Grått, silver, rött, guld (i mindre skala: klorofyllgrönt, chockrosa, gult, lila)

Hurtigt



Jag gjorde Josefine sällskap igår och åkte till Stockholm Quality Outlet i Barkarby för att eventuellt fynda lite. Det var kul att se att favvomärket Whyred äntligen har öppnat en butik där ute! Jag spanade inte in vad som låg på hyllorna och vad som hängde på galgarna särskilt noggrant men det såg ut att finnas en hel del att komma tillbaka till. Kläderna var från vår-/sommarkollektionen 06 precis som i Acnebutiken så är det något man vill ha från förra året så är det bara att bege sig dit och hålla tummen för att det ska finnas där.
  Senare tog vi en sväng förbi det sunkigaste centrumet jag någonsin varit i, Jakobsbergs centrum, ett typiskt förortscentrum med typiskt förortscentrumsjippon så som Jimmy Jansson som står och vickar på höfterna och sjunger till alla småflickors förtjusning.

Idag gick jag ca en mil! jag ska fråga Max om han vill börja göra mig sällskap till skolan på mornarna, hoppas han vill det och att han är beredd på tempo! För...

strand 2007, här kommer jag!

image24

Miu Miu, bli min Miu Miu!

image23


Jag har lagt ett bud på denna Miu Miu väska på Tradera, jag kommer antagligen bli överbudad inom kort men kanske är jag beredd att buda igen, betala lite mer för den här otroligt snygga väskan? Den uppfyller det jag efterfrågar, den är rymlig och den har axelrem, perfekt som vardagsväska. Hoppas jag lyckas köpa den!  


Klänningar

image19image20

1.
VARFÖR köpte jag inte den här underbara klänningen när French Connection reade ut den på NK rean i höstas? VARFÖR? Jag måste ha varit sinnesrubbad. Jag ska spana efter den på E-bay, den måste bli min!
2. Kinarepliker på Marc Jacobsklänningar finns det gott om på E-bay. För $40-$100 + frakt är det nästan så att man överväger att lägga ett bud, en kopia är förvisso en kopia men fortfarande nästan lika snygg. Frågan är förståss, hur är kvalitén och vågar man shippa hem från e-bay? Det känns risky.
3. Klänningen från Ellos ska jag banne mig ha i sommar! Föresten är modellen som visar klänningen i katalogen och på webbsidan Diana i min klass. Man ser henne på bilder lite var stans nu för tiden.
4. Den här tunikan från indsika är perfekt vardagsenkel och söt, snygg med korta jeansshorts. Vill ha!

Vardag

Veckan i Val d'Isère var underbar, vi hade så jäkla superduperkul tillsammans! Skidåkningen var sådär pga. klena ben och dåligt väder och vi som bad tysta böner för snöfall över alperna veckorna innan resan fick vad vi ville ha, men man ska sannerligen se upp med vad man önskar sig! Det snöade mer eller mindre hela tiden med undantag för två soliga dagar. Tungt med snö i pisten gör att trötta små ben ville stanna och gråta av kramp och mjölksyra lite oftare än de vågar erkänna.

Vad gäller kvällarna så har jag två saker att säga
1. Det var ett sjujäklans hålligång
2. What happend in Val d'Isère stays in Val d'Isère

Här följer några bilder:

I backenIda och Emmaimage11image12image14image15
image16image18


















RSS 2.0