Shoeholic!

Jesus Kristus Amalia, vilka sjukt snygga skor! Riktiga Idaskor, cravings!

Nej, nu är det banne mig dags att packa!

Onsdag

Jag har haft migrän hela förmiddagen, känner mig bättre nu men är så där svag och ljuskänslig som jag alltid blir efteråt. Typiskt att det är så fint väder ute just idag. Men vid närmare eftertanke, det är faktist 10 grader kallt ute och ganska skönt att slippa gå ut. Jag måste tvätta och packa idag inför Val d'Isère dessutom, ingen vila ingen rast! 

Mischa Barton är inte längre super super skinny som hon var i OC av diverse paparazzibilder att dömma. Tyra Banks försvarar sina kurvor från allt elakt snack om att hon skulle vara fet och Lindsay Lohan ser frisk och fräsch ut efter en förhoppningsvis lyckad rehabilitering. Det verkar kort och gott som att Hollywood har börjat överge det spinkiga idealet. Skönt!



dem är så irriterande jag vill ta självmord?

Jag önskar ibland att jag var så där härligt avslappnad och liberal i mitt förhållande till det svenska språket. Jag önskar att jag inte brydde mig så värst mycket om språkregler utan lät folk böja ord, slänga på ändelser och hitta på egna ord hit och dit. Men nej! Jag är superkonservativ och petnoga, en inställning och bitchighet som säkerligen väcker irritation hos många och som sårar dem som jag (sällan, men det händer) helt okänsligt rättar. Förlåt! 

Låt mig redogöra några exempel på vad det är som väcker ilningar längs ryggraden och skapar en arg klump i maggropen:

  • Senaste tiden har jag svettats frustration över "ta självmord", det heter "ta livet av sig" eller "begå självmord"!
  • "De" och "dem". För mig är det jättelätt att höra skillnad på när det ska vara "de" och när det ska vara "dem" men det är det tydligen inte för alla. Elin Kling (Stureplan.se) är en hejare på att skriva fel. Störigt!
  • "Jag skärde" och liknande. Sägs offtast av misstag men ändå.
  • Frågetecken på meningar som inte är formulerade som frågor.
  • Gemener och versaler på fel ställe.

Hemma och sjuk

hatt

Jag har suttit här idag hela dagen och kännt mig rutten och lite arg eftersom jag missar Blackebergsmässan med alla UF företag som visar upp sig. Inte nog med att jag aldrig blir frisk och att skolan tråkar ihjäl mig så vibrerar hela huset av oljud p.g.a renovering i källaren. Hur lång tid får det ta att borra upp ett golv och slå ut en vägg? Och hur lång tid ska det ta innan man kan gå runt i sitt hus klädd eller oklädd som man vill utan att mötas av en hantverkare lite här och där?! Antagligen ett tag till.. 

  • Jag har suktat efter en tunika från ASOS ett tag nu. Snygg med korta jeansshorts till och platta sandaler
  • ...dessa sommarfräscha örhängen skulle inte sitta fel de heller!
  • Chloé Shoulder Bay Handbag.  Modette lottar ut till den som har den fulaste handväskan liggandes i graderoben.
  • Söt klänning från Ellos. Engla får mig att vilja ha den ännu mera!
  • Diverse billiga, plastiga (men sköna enligt Sigrid) skopunkten-pumps att slita ut på vårens alla studentskivor
  • En lite loose hatt liknande den ovan skulle vara fin i sommar.
  • Den här toppen kanske blir nästa syprojekt.

RSS 2.0