Nine to five

Tillbaka på Socialstyrelsen, Epidemiologiskt Centrum och deras webbsidor som måste fixas om. Just för tillfället har jag fått omväxling i arbetet och håller på och gör en karta över alla arbetsrum så man kan se var alla sitter någonstans, lite meckigt men roligare än Terminilogienhetens webbsidor. Snart snart är det dags för lunchrast och jag är hungrig, tiden går långsamt.
Hejdå!

Sommartider hey!

Jag måste organisera alla "vill ha" i mitt huvud, de studsar runt och får ständigt nytt sällskap i form av nya "vill ha". Pappa sa idag: "Jag vet vilken religion ni tillhör", "jaha?" sa jag och Karin. "Konsumismen" sa pappa. ja ja.


Jag vill ha detta ruskigt mycket:

En lång, fotsida klänning (maxi dress). Blommigt mönstrad, ljuv och tunn ska den va! Jag tror att jag ska köpa tyg och sy mig en unik en.

En liten skinnjacka i bikermodell, ni vet en såndär med snett blixlås lite åt sidan. 80-tal! Acne hade en skitsnygg för några kollektioner sedan, den skulle jag vilja ha, eller en från Velour som finns

En brun miu miu-väska med lång axelrem!  


Distressed western boot
Snygga stövlar. Dyra stövlar. De är sånna som man vill hitta ibland mammas gamla grejer. Eller second hand kanske kanske om man har tur.

Det blir Roberto Cavalli för H&M i höst!


RSS 2.0