var är våren?

  Veckan i Serre Chevalier var underbar, tack alla som var med och gjorde resan till det den blev! Nu är vi tillbaka i den gråa, (och för min del) skoltrötta vardagen och kan bara se tillbaka och minnas veckan i alperna som verkligen var något att hänga i påskriset. 
  Alfons Åbergs farmor vet vad hon pratar om: "Om man hade roligt hela tiden så skulle man inte ha det lika roligt när man hade roligt"  
  Wath happend in the alps stays in the alps. Ingen resumé av resan och där med inget sagt, inget glömt ^^

Idag har jag ägnat hela förmiddagen ligandes i sängen i plågorna utav en lättare migrän som lyckligtvis avtog framåt lunch. Nu på eftermiddagen har jag pluggat lite samhällskunskap och käck som jag är har jag även "slängt ihop" en mjuk pepparkaka som nu står i ugnen och sprider hemtrevlig väldoft i hela huset. 

Allas vårat nya tidsfördriv finns på http://www.myheritage.com/. Där kan man genom att ladda upp en bild på sig själv få svar på vilken kändis man är mest lik. Jag blev Rachel Bilson med ett foto och Angelina Jolie med ett annat, inte så pjåkigt, likheterna finns ju faktist, eller? :D
Testa själv och säg vem du blev! 

Var är våren som Empan lovade att ta med sig hem från Paris? Den hamnade nog på fel flygplan och befinner sig just nu på fel destination, långt här ifrån. Så känns det iallafall 




RSS 2.0